lifestyle

I’m back

hey hoi en wat leuk dat je weer je weg gevonden hebt naar mijn blog. Ik moet toegeven, het voelt een beetje gek, om weer achter mijn laptop te kruipen voor een blogpost. Mijn laatste blogpost was een fotodagboek van de maand oktober, OKTOBER. En er is in de tussentijd zoveel gebeurd, ik moet jullie echt bijkletsen, dus daar ga ik maar mee beginnen.

In mijn fotodagboek van Oktober vertelde ik dat we de sleutels van oma’s huis definitief moesten inleveren en dat het dus verkocht was. Wat een totaal andere wending is deze blogpost. Want vandaag vertel ik het aan de wereld: mijn vriend en ik hebben samen ons eerste huisje gekocht. En als we het toen geweten hadden, hadden we misschien wel het huis van mijn oma kunnen kopen, maar toen waren we niet echt op zoek. Ik neem jullie even snel mee in het proces. We zijn begonnen met echt fanatiek kijken naar huizen halverwege december, misschien ietsjes eerder, of later. In ieder geval, we hadden bezichtiging na bezichtiging. We hadden een prachtig huisje gevonden, hier hebben we ook een bod op uitgebracht maar uiteindelijk is dit niet wat God voor ons in gedachte had, dit huisje werd het niet. Waar we echt wel even van baalde, want dit was precies wat we wilde, en we wisten ook al hoe we het wilde inrichten, maar helaas. En zo zijn we eigenlijk bij ons nu bijna eigen huisje terecht gekomen. Ik ga nog een hele verhuisblog schrijven, dus stay tuned for that, maar voor nu: WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!!!

Daarnaast ben ik ook niet veel later na mijn laatste blogpost begonnen aan mijn nieuwe opleiding. Ik merkte dat ik mijn vorige opleiding helemaal niet leuk vond, het trok me niet en ik bleef maar ongemotiveerd. En nu doe ik eindelijk iets wat ik echt leuk vind en ik kan nu al niet wachten om te beginnen met stage (wat nog niet gaat omdat ik eerst bepaalde examens afgerond moet hebben) dus hier werk ik hard naartoe.

En ook de grote vriend Tommy is lekker zijn gang aan het gaan. Het is zo een doetje. Soms als hij naast me komt liggen op de bank kan ik niet anders dan naar hem staren en eigenlijk verliefd zijn op hem. Hij maakt het leven echt een stuk leuker en ik kan niets anders dan de hele dag foto’s van hem maken, hem knuffelen en kusjes geven. Het is fantastisch, en ik ga hem zeker missen als ik binnenkort op mijzelf ga wonen, want sadly, blijft hij bij mijn ouders en zusje thuis wonen. En vandaag is hij ook nog eens een jaar en 5 maanden. Wat vliegt de tijd toch voorbij.

Tot snel,

Nikky

Een gedachte over “I’m back

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s