persoonlijk

fotodagboek | oktober

Ik heb een maand overgeslagen maar hier is mijn maand in foto’s. Afgelopen maand heb ik heel veel foto’s van Tommy gemaakt zoals je gaat zien. Ik doe maar meteen een kleine pupdate erbij.

Kijk Tommy nu even schattig zijn, deze maand is hij een jaar geworden. Het voelt niet alsof we hem al een jaar kennen en in ons leven hebben maar toch is hij al 1. Hoe de tijd vliegt. Dit is trouwens een van de weinige selfies die goed gelukt zijn. Ik moest wel een speeltje naast mijn telefoon houden zodat hij in de camera keek maar goed, dat nemen we voor lief.

Ook hebben we deze maand zandkoekjes gemaakt, en heb ik een recept voor hondenkoekjes uitgeprobeerd, Tommy heeft er maar 2 gehad en toen was het wel genoeg voor hem voor de hele maand want hierna wilde hij ze gewoon niet meer, niet echt een succes!

Deze maand stond ook in het teken van de verkoop van oma’s huis. Het is rond. We hebben de sleutels moeten inleveren en natuurlijk moesten Jamie en ik als afscheid om het af te sluiten nog even een laatste keer op ons favoriete fotoplekje een foto samen maken. En ben ik gezellig met mijn beste vriendinnetje naar het bos gegaan om foto’s te maken en bij te kletsen!

Lekker gewandeld met de hondjes. En toen kwamen ze even met een ‘stokje’ aanwandelen. Die wilde ze alledrie mee naar huis nemen volgens mij!

Hoe was jullie maand?

Liefs, Nikky

3 gedachten over “fotodagboek | oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s