persoonlijk

foto dagboek | augustus

Deze maand heb ik veel gewerkt, veel aan school gezeten en was ik natuurlijk jarig. Zie hier wat er allemaal in mijn telefoonrol ophoopte aan foto’s.

De eerste dag deze maand zijn we terug gekomen van een lang weekend Duitsland. Toen we thuis kwamen was dit de blik van Tommy (die een dag eerder met mijn moeder en zusje al naar huis vertrokken was), alsof hij ons al jaren niet meer gezien had zo enthousiast was hij. En de zonnebloemen die ik voor ons tripje had gekregen van Roel zagen er nog altijd kei mooi uit.

Ook hebben we deze maand het zwembad opgezet, en hier was Tommy heel nieuwsgierig naar. Omdat hij niet zo’n fan is van water is hij er ook niet in geweest (of toch wel?!).

Ook zijn Roel en ik weer op koffiedate geweest, en een aantal avonden lekker gaan uiteten. Omdat we toch in de stad waren zijn we even de dierenwinkel ingelopen en hebben een nieuw speeltje meegebracht voor Tommy. Tot op de dag van vandaag speelt hij hier nog graag mee en is het nog niet kapot. Nog niet eens een klein beetje wat echt een wonder is!

Dan hebben we een natte hond, mijn moeder en Roel wilde een zeil over het zwembad leggen zodat het water wat sneller warm werd en er niet zoveel rotzooi in het bad zou vallen en meneer dacht dat het stabiel genoeg was en sprong er in volle glorie op. Hij wist niet hoe snel hij uit het water moest komen, grappig maar ook sneu.

Bij ons favoriete Griekse restaurant hadden ze een avond evenement en daar waren we natuurlijk van de partij. Het eten was zoals altijd super lekker maar de uitvoering was nog minder. Maar goed, hier leren ze natuurlijk weer van.

Ook mocht ik wat vaker meehelpen met vakkenvullen op het werk. Op de foto hierboven zie je mij, helemaal vol met appelsap omdat ik met mijn mesje door de fles heen sneed…

Deze maand heb ik ook weer de lieve Ozzy en Dio op de foto mogen zetten, en wat is de kleine pup Ozzy toch alweer een flink stuk gegroeid. En had ik een fotoshoot met mijn lieftallige collega.

Verder heb ik heel veel honden knuffels en kusjes gekregen van de honden van Roel en natuurlijk van Tommy want hij begint het steeds leuker te vinden.

En als laatste sluit ik af met mijn verjaardag die deze maand was. Ik had de ouders van Roel uitgenodigd, mijn beste vriendin en haar broertje en dat was het. Lekker knus en gezellig op gepaste afstand. En ik ben ontzettend blij met de cadeautjes die ik heb gekregen.

Wat heb jij deze maand gedaan?

Liefs, Nikky

2 gedachten over “foto dagboek | augustus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s