hair

embracing my natural curls |Deel 2

Hey en wat leuk dat je interesse toont in mijn krullen transformatie. Ik ben nu al een goede halve maand op weg. Vandaag deel ik een kleine update en als laatste deel ik mijn go to hairstyles voor als mijn haren en ik niet op een lijn zitten. Lees je mee?

update

Om eerlijk te zijn heb ik niet het idee dat de halve maand van mijn challenge al erop zit. Ik heb namelijk het idee dat ik net 3 dagen bezig ben. Ik heb nog niet 1 keer gehad dat ik wilde stoppen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik een beetje hitte heb gebruikt voor mijn haren, hiermee bedoel ik dat ik mijn haren op een aantal dagen een beetje geföhnd heb omdat ik de tijd toch niet had om ze aan de lucht te laten drogen omdat ik ergens heen moest. Verder laat ik mijn haren nu veel langer in de handdoek drogen en zit ik dus niet de hele tijd aan mijn krullen waardoor ze uitzakken, ze blijven dus ook echt veel langer veel meer gekruld. Dit ga ik zeker meenemen ook na deze maand. Ik was mijn haren nu ook om de 4 a 5 dagen, terwijl dit voorheen om de dag was. Ook heb ik mij aangeleerd om mijn haren op het laatste van het wassen nog eens goed af te spoelen met koud water. Hier boven zie je een foto met dag 1 krullen (wasdag) en dag 4 krullen. Normaal zou mijn haren op dag 2 al in een knot belanden maar nu op dag 4 zit er nog een goede slag in en vind ik ze nog leuk los. Heerlijk deze transformatie!


hairstyles

omdat ik dus mijn wasbeurten uitstel, draag ik mijn haren vaker in vlechtjes of een knotje om de wasdag toch nog een dag uit te kunnen stellen. Maar buiten dat vind ik het ook echt leuke stijlen en draag ik mijn haren graag uit mijn gezicht, vooral als ik aan het werk ben. – afbeeldingen van Pinterest

 

Tot nu toe heb ik mijn stijltang nog totaal niet gemist. Sterker nog, ik weet eigenlijk even helemaal niet meer waar ik deze heb neergelegd toen ik hem opruimde aan het begin van deze challenge (vergeetachtig). Ook vind ik het echt heerlijk als ik uit de douche kom en zie dat mijn haren steeds meer beginnen te krullen, waardoor ze ook dus langer blijven zitten naar mijn mening. I love it. Ik raad dit ook zeker iedereen aan om zijn natuurlijke haarstructuur te omarmen en er mee leren omgaan, ervan leren te houden.

Komende vrijdag heb ik een fotoshoot en ik hoop zo erg dat mijn krullen meewerken. Want normaal zou ik naar een stijltang grijpen, kan dit keer alleen niet. Duim je voor mij?

See ya in part 3!

Beige and Gray Minimalist Quote Instagram Post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s