hair

embracing my natural curls| Deel 1

Hey en wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Zoals jullie misschien wel weten heb ik van nature slag/ krullen. Maar zo ongeveer als iedereen, wil ik juist wat ik zelf niet heb. De stijltang is jaren lang mijn beste vriend geweest. Maar het leek mij een goed idee om de hitte eens aan de kant te schuiven en mijn natuurlijke vogelnest te omarmen en te zien wat een maand zonder hitte aan mijn haar teweeg zou brengen.

Mijn kapper heeft een of andere methode om krullen te knippen, onder vrienden noem ik het ook een krullenkapper. Vanmorgen was mijn afspraak en het was weer hoog tijd, want mijn haren droeg ik of gestijld of in een knotje want ik had er geen energie meer voor om het netjes in model te brengen. De before is dan ook van een aantal weekjes terug toen ik mijn krullen nog eens los droeg. Geen idee of je veel verschil ziet op de foto’s maar in het echt lijkt het alsof mijn haar nu veel meer volume heeft, het lijkt ook iets korter en het lijkt al alsof het meer krult als van te voren.

Deze maand grijp ik niet naar: stijltang, föhn en natuurlijk ook geen haarverf, want dat is ook niet gezond voor mijn krullen. Ook probeer ik het wassen zo lang mogelijk uit te stellen, want krullend haar is meestal al iets aan de drogere kant en extra wassen droogt het alleen maar meer uit.

See ya in part 2.

 

2 gedachten over “embracing my natural curls| Deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s