fashion·persoonlijk

outfit + life update

Hey allemaal, hoe gaat het momenteel met jullie? Het is een ontzettend gekke tijd, en ik weet niet precies hoe ik mij erbij moet voelen of gedragen. Ik wilde even een beetje met jullie kletsen, maar ook graag mijn outfit van de dag delen dus dit is een combinatie blogje.

OUTFIT

broek – shoeby  / riem – h&m / schoenen – vans / t-shirt – shoeby

LIFE UPDATE

WERK: Zoals ik net al kort benoemde, is het een gekke tijd waarbij ik niet weet hoe ik mij moet voelen of gedragen. Ik werk in een supermarkt en moet dus wel gewoon nog onder de mensen komen terwijl ik me graag op zou sluiten in huis en het virus een beetje uit de weg wil gaan. Nu werk ik nog niet zo heel veel uren omdat ik collega’s heb die normaal niet veel werken ivm school en dus nu wat meer tijd hebben (wat ik helemaal prima vind want ik vind het maar niets).

SCHOOL: Nu iedereen aan de thuis studie zit, begrijpen ze wel wat beter hoe ik mij de hele tijd voel. Want iedereen meende altijd dat een thuis studie een eitje was maar nu ze zelf in de situatie zitten zien ze hoe lastig het eigenlijk is. Ik ben hard aan het leren om al mijn modules af te ronden en ben nog hard op zoek naar een stage, wat ook momenteel een lastige situatie is. Ik zou eigenlijk in september klaar zijn maar mijn opleiding is al verlengd geworden tot december. Nog even iets langer maar dan heb ik wel tijd zat! Als ik eenmaal al mijn modules afgerond heb, kan ik hopelijk gewoon examens doen en is dit virus een beetje afgelopen.

PUPPY: Met Tommy gaat het heel goed, meestal dan. Achter onze tuin hebben we een stuk grasveld waar hij afgelopen week met de hond van mijn buurmeisje even heeft gespeeld. Maar toen meneer andere honden iets verderop zag, rende hij volle gas daar naartoe en negeerde mij compleet. Ik ben erachteraan moeten rennen omdat hij gewoon niet meer terug kwam, dat was een beetje een vervelend moment maar dat betekend dat we hier gewoon veel harder nog aan moeten werken.  Hij is nu bijna 6 maanden en dan komt er een nieuwe (p)update.

Maar even serieus, hoe gaat het nu met jullie?

Stay home, stay safe! en tot snel.

Nikky

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s